Waarom uw GPS-kaart updaten?


Olie verversen, de bandenspanning controleren en de brandstoftank gevuld houden, zijn belangrijke onderhoudstaken die net als het updaten bijwerken van de kaart voor uw navigatiesysteem voor een betere rijervaring zorgen.
 Het werkt als volgt:

 1. Bespaar tijd en geld Tijd is geld.
Uw bespaart daarom tijd én geld als u het navigatiesysteem up-to-date houdt. Het begint allemaal met een efficiënte routering. Update en gebruik uw navigatiesysteem regelmatig en u kunt de tijd dat u in de file staat of de weg kwijt bent beperken en zo de kosten en ongewenste stress reduceren.

  2. Vind wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt
 Uw kaart bevat de nieuwste wegen, bijzondere plaatsen en andere gegevens van essentieel belang. U maakt misschien een uitstapje en wilt weten waar het dichtstbijzijnde tankstation ligt. Of u bent misschien niet zeker van de huidige maximumsnelheid. Of u bevindt zich in een onbekend gedeelte van de stad en u moet de weg naar huis vinden. Dit zijn slechts een paar van de scenario's waarin een up-to-date kaart van onschatbare waarde is. 

3. Laat u niet afleiden achter het stuur
Update uw kaart, geniet van de rit en laat u niet afleiden door mobiele telefoons en andere draagbare apparatuur. Dankzij het speciale navigatiesysteem van uw auto houdt u uw ogen op de weg en uw handen aan het stuur. Dat is een pluspunt waar automobilisten van alle leeftijden baat bij hebben.

 4. Waar voor je geld
 Een navigatiesysteem is niet beter dan zijn kaart. Als uw auto en kaart even oud zijn, loopt u de allerbeste navigatie-ervaring mis en trekt u ook niet optimaal voordeel uit uw investering. 

5. Uitstoot beperken
 Efficiënte routes zijn niet alleen goed voor uw portemonnee, maar beperken ook de uitstoot van schadelijke emissies.

Home